Forsiden / Konkurrence / Vinder af give away konkurrence
Keramisk santoku kokkekniv med 14 cm. bladlængde.
Keramisk santoku kokkekniv med 14 cm. bladlængde.

Vinder af give away konkurrence

Så er der trukket lod, blandt de rigtig mange sjove, finurlige og dejlige kommentarer på min seneste give away konkurrence, hvor jeg sender den heldige vinder en lækker Kyocera santoku kniv, samt et keramisk diamant strygestål.

Jeg vil gerne sige tusind tak til alle jer der deltog i denne give away konkurrence, med jeres finurlige, sjove og til tider let drabelige historier.

Inden jeg afslører vinderen, så vil jeg lige fortælle om min eget uheld med en kniv (der har været et par stykker).

Under min læretid, og på første skoleophold skulle vi lave svinemørbrad a la creme, serveret på et stykke ristet toast. På et tidspunkt, taber jeg min kniv, som jeg griber ud efter (dumt!). Kniven landede dog på gulvet og det føltes som jeg fik et let snit i hånden, mellem lange og ringfingeren, men der var intet at se.

Jeg vaskede min kniv ren, efter den havde været på gulvet og fortsatte min anretning. Det var så der, læreren kom og spurgte om jeg ikke ville en tur på sygehuset og få syet min hånd sammen igen. Det var så der jeg fik fokus på min tallerken og så at den var smurt ind i blod!. Min kniv var så skarp, at jeg intet havde mærket, sådan rigtigt og det var først da jeg begyndte at bruge hånden, at snittet sprang op.

Det kostede 3 sting og et dejligt ar. Har siden den dag, IKKE rakt ud efter en kniv på vej mod gulvet.

Vinderen af en Kyocera Santoku og et DMT strygestål er:

#41 – Jens Rasmussen: Dummeste uheld med en kniv – jeg var omkring 9 år gammel og havde scoret et par knogler fra osso buco og tænkte dem laver jeg da lige om til servietringe med mor&far på det lyder nemt nok men det kostede mig spidsen af venstre pegefinger og den dag i dag er neglen skør og fingeren skæv. Jeg udtalte de i familien berømte ord ” vi bliver vist nødt til at besøge skadestuen”.

Og så ville jeg nyde at vinde en keramisk kniv fordi jeg kun har normale knive

Som i forrige give away, har jeg valgt at smide en lille ekstra præmie afsted, og derfor sender jeg et Microplane rivejern afsted til:

#2o – Martin H Christensen: Det dummeste jeg nogensinde har gjort var adskille 2 skiver frossent rugbrød med en kniv mens jeg holdt dem i hånden, betød kniven næsten røg igennem min hånd. Min yndlings kniv må være den Dick Competition kokkekniv.

#12 – Signe: Bedste kniv er uden tvivl vores nye urtekniv fra fiskars. Perfekt runding og hullans skarp – fantastisk til at skære æbler og mango med

Dummeste sted at jeg har skåret mig? På knæet! Tabte en kniv og rent refleks ville jeg gribe den med mine knæ! Dumt! Skarp kniv pg snitsår på siden af knæet – av!

IGEN – Tusind tak til alle jer der deltog i denne lille give away og tak for jeres mange historier og måske endda gode råd og hvordan man IKKE skal håndtere en kniv.

Vinderne må meget gerne sende en mail på info@kokkekniven.com, så jeg kan sende gevinsterne.

Har du set denne her?

Japansk santoku med en stål

Vind noget – en fremtidig konkurrence

Elsker du ikke bare at få noget nyt? Og uden at skulle betale for det? …

2 kommentarer

 1. Mange tak for gevinsten og jeg lover der IKKE kommer blod på den !

  • Du må ikke takke mig Jens, men Random.org jeg bruger til at trække lod med – de må mene at det var din tur :-)

   Bladet på kniven er hvidt, så jeg er sikker på at du nok skal opdage det, hvis der skulle komme blod på.

   Rigtig god weekend og tillykke med præmierne,
   Kristian

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *