Forsiden / KK Backstage / Sommerferie med en ny grill
Myn nye grill fra www.outdoorchef.dk
Grill fra outdoorchef.dk

Sommerferie med en ny grill

Sommeren burde forlængst have ramt Danmark, især fordi jeg er trådt ind i den anden uge af min ferie, men det lader vist til at sommeren lader vente på sig. Jeg har netop tilbragt knap en uge i sommerhus, hvor jeg havde store planer om at skulle lege med min nye grill fra Outdoorchef – men jeg valgte at lade været diktere mine grill planer, som regnen fik skyllet væk.

Nu er der så 2 uger tilbage af ferien, det er mandag og jeg er atter vendt hjem til egen terrasse sammen med familien og håber (læs satser og planlægger), at få brugt tiden til en masse grill samt diverse haveprojekter man jo næsten obligatorisk bliver sat igang med, når man har en have.

Jeg må nok indrømme at jeg ikke er den store grill nørd. Jeg elsker duften af grill, men jeg har minus tålmodighed til at vente på at kul og grillen opnår et ønsket samarbejde, der gør at man kan smide sine lækkerier herpå. Beklager, men det er bare fakta. Til gengæld er jeg god til at drikke rødvin, mens jeg griller.

Derfor var det et lykkeligt øjeblik, ja nærmest kærlighed ved første blik, da min gode ven Christian kom forbi med en ny grill til mig. Ja, blamerer mig lige et øjeblik, så bær lige over med mig. Altså en splinterny grill fra Outdoorchef, der gerne skulle gøre selv en som mig i stand til at få noget kulinarisk ud af det at grille.

Noget af det første jeg har gjort, er da også at sætte en brøddej over, med det sidste af min surdej med emmermel, som i skrivende stund står på bordet og har gjort det siden søndag eftermiddag. Den skal nok blive skøn og jeg er sikker på at det nok skal blive lærerigt at trylle et brød frem på grillen. Skulle resultatet blive spiseligt, så skal opskriften nok komme inden længe.

Men udover at lave en masse mad, så tror jeg vist også det er forventet at jeg kommer igang med mine haveprojekter. Det er vist en af de obligatoriske opgaver, der følger med når man har hus. Og så er det vist forventet at JEG gør det, men så er der også 25% chance for at det bliver som jeg vil have det.

Jeg har blandt andet et lille projekt med nogle højbede og en masse sten, der skal flyttes, så keder du dig en dag, så kig forbi, så skal jeg sørge for en kold bajer og en leverpostejsmad.

Knaldgod mandag!

Har du set denne her?

Blomsterkarse eller tallerkensmækker

Mine krydderurter

Jeg elsker friske krydderurter. Jeg elsker duften, friskheden og udseendet. Jeg vil næsten gå så …

5 kommentarer

  1. Bravo Mathilde ! Bravo M. Cheng !Il est bien qu'une journée soit réservée pour nous rapprocher de nos chers disparus… mais il m'arrive très souvent de penser à ceux que j'ai aimés, et surtout qui m'ont aimé, et le silence que j'entends à ce moment me fend le tympan…Plus je vieillis, plus les cimetières comptent beaucoup d'êtres chers… et je risque bien de devenir sornl.Paradoxademeut, les souvenirs que j'ai d'eux me remplissent de joie !Gros bisous Mathilde.J'aime beaucoup, entre autres, le billet de "Lydaine".

  2. > There MUST BE A LAW PASSES FOR A PSYCHIATRIC EVALUATION BEFORE A CANDIDATE IS ELIGIBLE FOR POTUSYes, because a doctor will say who can be our President. That's what the Founders wanted. *duh*

  3. Sundayschool and mgfoodie and Elle-Epp – this is my favourite vase, I love it.And day thirteen, the basil is still looking good. I think it helps that the bunch was super-fresh when I got it, just picked that morning.

  4. B Cool, não te esqueças que para o ano vai entrar em vigor o Fair Play Financeiro, logo não vais poder gastar assim tanto dinheiro como falas nos reforços que nos vão dar a Liga dos Campeões, aliás qual achas que vai ser o activo que para o ano possas vender te permita gastar mais de 10/15/20M em contratações?

  5. à°­à°²ే à°°ాà°¸ాà°°ు.నవ్à°µాà°ªుà°•ోà°²ేà°•à°ªోà°¯ాà°¨ు. à°¨ేà°¨ు à°šెà°ª్à°¤ా à°µిà°¨ంà°¡ి. à°®ా à°ªైà°¨ింà°Ÿిà°µాà°³్à°³ూ à°®ాà°°్à°µాà°¡ీà°¸్. à°…à°°à°µై ఏళ్à°³ à°…à°¤్తగాà°°ు, à°¨ా వయసు ఉన్à°¨ à°•ొà°¡ుà°•ు, à°®ుà°ª్à°ªైà°•ి à°ªైà°—ా ఉన్à°¨ à°•ోà°¡à°²ు, పదిà°¹ేà°¨ేà°³్à°³ మనవడు à°…ందరు నన్à°¨ు à°†ంà°Ÿీ à°…ంà°Ÿాà°°ు. నవ్à°µాà°²ా ఏడవాà°²ా? à°…à°°్à°§ం à°•ాà°¦ు. à°šెà°ª్à°ªిà°¨ా à°µినరూ. వదిà°²ేà°¸ా.అసలు à°¸ంà°—à°¤ి à°šెà°ª్పనా. ఆడవాà°³్ళని à°ªేà°°ుà°ªెà°Ÿ్à°Ÿి à°¸ంà°¬ోà°§ింà°šే à°§ైà°°్à°¯ం à°²ేà°• à°…à°²ా à°†ంà°Ÿీ à°…à°¨ి à°¤ోà°• తగిà°²ిà°¸్à°¤ాà°°ు. à°¨ా à°…à°¦ృà°·్à°Ÿం à°¬్à°²ాà°—ుà°²్à°²ో à°…à°¨్à°¨ి వయసుà°² à°µాà°°ు à°…à°•్à°• à°…ంà°Ÿాà°°ు.à°¬్à°°à°¤ిà°•ిà°ªోà°¯ా..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *