Forsiden / Artikler / NOMA – Verdens bedste restaurant (igen)! S. Pellegrino 2011

NOMA – Verdens bedste restaurant (igen)! S. Pellegrino 2011

Igår aftes kunne en lille flok danskere iført vikingehjelme, nærmest danse forbi resterne af verdens gastronomiske elite, både køkkenchefer, tjenere, opvaskere og direktører. NOMA fik (som jeg egentlig havde forventet) igen titlen som Verdens bedste restaurant, da  S. Pellegrino World`s 50 best restaurants løb af stablen i London.

I løbet af dagen havde mange spekuleret på hvordan i det mindste Top5 listen ville lyde på og hermå jeg sgu lige tage hatten af for Brøndums Hotel i Skagen og deres Food & beverage manager, for havde man sat 500 kroner på hans udgave af listen havde man sikkert kunne få 2-3 gange pengene igen. :-)

Jeg går udfra at NOMA med endnu et år som verdens bedste restaurant på den ene side nok snart er fuld booket op resten af året og på den anden side, mon så ikke at også resten af ihvertfald den københavnske del af Danmarks gastronomi får stor glæde af NOMA`s succes.

Top5 ser iøvrigt således ud:

  1. Noma
  2. El Celler de Can Roca
  3. Mugaritz
  4. Osteria Francescana
  5. Fat Duck

NOMA fik også prisen Best European restaurant , mens Osteria Francescana fik prisen Chefs Choice. Du kan se hele listen her og så ønsker jeg NOMA tillykke med endnu et år som Verdens bedste restaurant.

Har du set denne her?

Malou overrækker krammekage

Krammekage, kvickly og en kokkekniv

Sommeren er mere eller mindre slut, jeg er tilbage på arbejdet hvor der er godt …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *