Forsiden / Artikler / Krammekage, kvickly og en kokkekniv
Malou overrækker krammekage
Malou overrækker krammekage

Krammekage, kvickly og en kokkekniv

Sommeren er mere eller mindre slut, jeg er tilbage på arbejdet hvor der er godt gang i den og så ramte jeg den lokale avis – uden at vide det. Kvickly har stoppet deres salg af buræg, noget som jeg fik kommenteret på Twitter og så skete der ellers ting og sager.

Jeg fik læst at Kvickly ville droppe deres salg af buræg, hvilket jeg syntes er en fremragende ide, da burhøns ikke lever under de bedste vilkår, nærmere det stik modsatte. Jeg fik i min iver, kommenteret at jeg ville give Kvickly medarbejdere nede i den lokale en krammer, hvilket Kvickly tog et skridt videre og postede på deres facebook side og varslede om kram.

Sådan startede samtalen vedrørende en krammekage
Twitter samtale med Kvickly

Jeg snakkede lidt frem og tilbage med andre madbloggere der deler samme entusiasme vedrørende buræg og vi blev enige om at en krammer kunne deles over en krammekage og således blev en mindre aktion koordineret sammen med Kvickly.

Malou fra Klidmoster lagde vejen forbi Viby, Christian smuttede en tur til Hobro og jeg nakkede den lokale i Aars. Billedet i starten af indlægget er Malou fra Klidmoster der overrækker hendes flotte kage, da jeg ikke selv har nogen billeder endnu af min egen overlevering.

Nede i Kvickly blev jeg mødt af den utrolige venlige butikschef Arne Wammen, der trods mit ihærdige forsøg på at anlægge mig fuldskæg, alligevel tog imod min krammer, inviterede på kaffe og en hyggelig snak.

Jeg har fået kanon god respons på denne lille affære, hvilket på intet tidspunkt har haft til sinde at skulle bruges som reklame for denne blog. Initiativet er taget på eget ansvar og lad mig sige med det samme at skulle et kagebagende industrielt firma, finde på samme ide, altså at stoppe brugen af buræg i deres kager, så vil jeg med glæde bage en kage til alle deres medarbejdere også.

Således kunne jeg finde mig selv idag i avisen. Burde man opsøge en barberer?
Således kunne jeg finde mig selv idag i avisen. Burde man opsøge en barberer?

Der har også været en smule kritik fra folk der mener at Kvickly vil bestemme hvad de kommer i deres indkøbsvogn og denne smålige, nærmest patetiske holdning fatter jeg ikke.

nulputte2

Kvickly OG andre butikker, har valgt IKKE at sælge buræg. Hvis du gerne vil købe buræg, af de grunde du nu finder rimelige, så er det jo dit valg. Hvis du handler i Kvickly og ikke længere kan få dine buræg, så står det dig vel frit for at købe dem et andet sted, men lad da for en i hulen hel**** være med at pege fingre og tro at andre bestemmer over dig!

nulputte

Nå, afslutningsvis så håber jeg at flere følger trop og tro mig, der er mere kage i mig, skulle en industriel producent der bruger buræg, vælge at droppe brugen af buræg.

God onsdag til jer alle, krammer og undskyld mit lettere sure opstød.

Har du set denne her?

Kokkeknivens rangering på amerikansk cheesecake

Findeopskrifter.dk – Når en svensk kødbolle, kommer i den danske suppedas!

For længe siden, på et ikke så fjernt sted kaldet Facebook, sad vi flere i …

3 kommentarer

 1. Jens Brauer Rasmussen

  Super ide jeg vil straks videreføre konceptet i nærmeste kvickly min kage bliver næppe så pæn som din men det er tanken der tæller.

 2. Hej Jens,
  Du kan sagtens bage en faber kage, det er jeg ikke i tvivl om og du har ret – det er tanken der tæller :-)

  Alt vel,
  Kristian

 3. Jamen er klar med kage igen, hvis der er andre der følger trop… Lad os endelig få stoppet produktionen af det skidt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *