Forsiden / Artikler / Danmarks bedste madblogger

Danmarks bedste madblogger

FDB har lanceret en konkurrence om at finde Danmarks bedste madblogger, noget som jeg istarten ikke helt vidste hvad jeg skulle syntes om, men efter flere interne diskutioner, samt nogle gode argumenter for at deltage, har jeg valgt at hoppe med på vognen – Hvad er det værste der kan ske?

For mig er det vigtigeste i denne konkurrence at der kan blive skabt så meget opmærksomhed som muligt på madbloggere og de ca. 400 blogs der findes i Danmark.

Men hvad skal jeg så gøre for at blive Danmarks bedste madblogger?

Altså, titlen som danmarks bedste madblogger er ikke i hus endnu, men jeg er dybt beæret over at have modtaget nomineringerne, eller nomineringen herom og nu skal jeg så lige skrive en smule om mig selv, nævne nogle af mine bedste opskrifter og så vil en jury lure siden igennem.

Det lyder altsammen meget godt, men jeg ved faktisk slet ikke hvor jeg skal starte. Mine bedste opskrifter? Hmm….er det dem der har fået flest kommentarer? Er det dem der bliver linket tilbage til fra andre steder? Er det dem med de bedste billeder?

Jeg kunne faktisk godt bruge noget hjælp her! Har du prøvet en af mine opskrifter? Er nogle af den værdige til at ryge med i titlen som Danmarks bedste madblogger? Har du en favoritopskrift fra denne side? Så smid mig venligst en kommentar til dette indlæg og så vil de opskrifter der går igen ryge med som mine top 5 opskrifter – for det er jo jer kære læsere der bruger opskifterne, der ved hvilken ellee hvilke opskrifter der er de bedste.

Jeg håber du har tid til at bruge 1 minuts tid på at fortælle om den opskrift du syntes der er værd at nævne!

På forhånd tak, og god Stor Bededag imorgen :-)

PS: Nomineringer afslutter imorgen, så du kan da stadig nå at smide en stemme på Den skarpeste kniv i klædeskabet…eller hvad man nu siger: http://viskalspise.dk/madblogger

Har du set denne her?

Malou overrækker krammekage

Krammekage, kvickly og en kokkekniv

Sommeren er mere eller mindre slut, jeg er tilbage på arbejdet hvor der er godt …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *