Forsiden / Annoncer / Samarbejde
Samrbejde med kokkekniven

Annoncer / Samarbejde

Hvis du gerne vil nå ud til et bredt publikum med dit produkt, så har du enestående muligheder for at vise dine annoncer eller starte et samarbejde med mig her på kokkekniven.

Annoncer

Der vises 3 typer annoncer på Kokkekniven:

  1. Den mest anvendte type er Leaderboard annoncer, der vises øverst på alle sider og indlæg. Denne type er i formatet 970×90 pixel
  2. Den næste type er også i formatet 728×90 pixel og kan vises under hvert indlæg.
  3. Den sidste type jeg benytter på kokkekniven er ude i siden. Her vises der et banner i størrelsen 250×300 pixels og vises ligeledes på alle sider og indlæg.

På hver enkelt annonceplads, kører der et maksimalt antal af annoncer af 3 stk. Dette betyder at hver 3 gang siden indlæses, kan det blive din reklame der vises.

Da siden bruges af voksne, såvel som af mulige mindreårige, vil reklamer eller annoncer der kan virke stødende, racistiske eller indeholde materiale af pornografisk karakter ikke blive godtaget til visning på Kokkekniven.com

Samarbejde

Har du et produkt du gerne vil fortælle om? Så kan jeg muligvis hjælpe.

Men jeg skal være ærlig og sige at jeg ikke tager imod hvad som helst. Og det er ikke sikkert at jeg skriver om det jeg får tilsendt. Men jeg kan love at hvis det er et produkt jeg selv kan stå inde for, mener mine læsere kan nyde godt af, så skriver jeg min ærlige mening om produktet. Godt eller dårligt.

Hvis der er tale om et sponsoreret indlæg, så vil det fremgå tydeligt nederst på siden, med en kildeanvisning til produktets hjemmeside eller til producenten.

Jeg er ikke uddannet journalist, Ej heller er jeg uddannet nogen type for medie skribent – jeg er uddannet gastronom og har en passion for mad, dyrevælfærd, økologi og lokale råvarer. Derfor skriver jeg fra hjertet. Intet mere eller mindre.

Kontaktformularen